Benyt dig af faderskabstestrabatten nu!

Faderskabstest

Med en faderskabstest kan du se om du er fader til et barn. Dette testes i laboratoriet ved hjælp af mundslimhinden. Dette er en tilgængelig og billig test.

  • Med en nøjagtighed på minimum 99.999 %
  • Resultater inden for 4 dage
  • ISO 17025 anerkendt

Nu midlertidigt 1.099 kr. 1.329 kr.

Tjene på 230 kr. rabat!

paternity test

Udfør en faderskabstest

Med vores faderskabstest kan vi meget nøjagtigt bestemme, om du er fader til et barn. Med vores testsæt kan du nemt og smertefrit selv tage DNA-prøverne med vatpinde. Laboratoriet vil derefter sammenligne din DNA med barnets DNA på minimum 20 punkter. Stemmer DNA-profilerne ikke overens? Så kan vi bestemme med 100 % nøjagtighed, at du ikke er fader til barnet. Stemmer DNA-profilerne overens? Så kan vi bestemme med minimum 99,999 % nøjagtighed, at du er faderen.

Ro i sindet eller juridisk

Hos faderskapstest.com kan du vælge mellem en test for ro i sindet, eller en juridisk, gyldig test. Under en ”ro i sindet” test, kan du selv tage DNA-prøverne. Fordi resultaterne af en juridisk, gyldig test skal kunne bruges i en retssag (for eksempel forældremyndighed eller underholdsbidrag), skal en læge eller sygeplejeske tage DNA-prøverne til denne test. Du kan finde alle oplysninger og krav angående dette, i testsættet for den juridisk, gyldige test. Selve testproceduren i laboratoriet er den samme for begge tests. Begge tests er derfor ligeligt pålidelige.

icons/play-circle Created with Sketch.

Interesseret i at se hvordan det fungerer?

Se en kort video, for at lære mere.

Hvordan fungerer det?

Hvis du bestiller en faderskabstest vil du modtage en pakke med et testsæt fra os. Din fortrolighed er vores topprioritet, så testsættet kommer altid i en neutral kuvert.

Fill 45 Created with Sketch. Icon/Computer Created with Sketch.

Bestil testen

Du bestiller testen online, testsættet sendes til dig i en neutral kuvert.

Fill 45 Created with Sketch. Icon/Envelop Created with Sketch.

Prøvning og forsendelse

Du tager DNA-prøverne nemt og smertefrit med vatpinde, og sender dem retur til os.

Fill 45 Created with Sketch. Icon/Bottle Created with Sketch.

Analyse af DNA-prøver

Dine DNA-prøver analyseres og testes i et af vores laboratorier inden for fire arbejdsdage.

Fill 45 Created with Sketch. Icon/Results Created with Sketch.

Modtag resultaterne

Du vil modtage resultaterne med brevpost eller på e-mail, inden for fire arbejdsdage. Hurtigt, enkelt og meget pålideligt!

Oftest stillede spørgsmål

Kan resultaterne af en faderskabstest bruges i retssager? Icon/Plus Created with Sketch.

Ja, du skal vælge muligheden ”juridisk gyldig”, når du bestiller testen. Du vil derefter modtage et andet testsæt i dit hjem, end det der bruges til ”ro i sindet” testen. Ved en juridisk, gyldig test er indsamling af DNA-prøverne underlagt flere betingelser. Du kan finde alle oplysninger og krav angående dette, i testsættet for den juridisk, gyldige test. Resultatet af en juridisk, gyldig faderskabstest er lige så pålidelig som resultatet af en ”ro i sindet” test. Alle tests kan udføres juridisk af os, undtagen den prænatale faderskabstest.

Kan jeg tage en faderskabstest under min graviditet? Icon/Plus Created with Sketch.

Ja, du kan tage en prænatal faderskabstest fra den syvende uge af graviditeten. Til dette formål skal der tages blod fra moderen (af en læge, sygeplejeske eller andet sundhedspersonale). Blodet indeholder DNA fra det ufødte barn, som isoleres og derefter sammenlignes med DNA fra den formodede fader.

Hvorfor tage en faderskabstest? Icon/Plus Created with Sketch.

Der er mange grunde til, at du ønsker en faderskabstest:

  • Fordi du er i tvivl om, at du er dit barns biologiske fader.
  • Fordi du er i tvivl om, at din formodede fader er din biologiske fader.
  • Fordi du er i tvivl om, at din partner er dit barns biologiske fader.
  • Fordi du ønsker, eller har brug for at bevise, at du er dit barns biologiske fader (for eksempel i forbindelse med værgemål eller familiesammenføring).
  • Fordi du ønsker, eller skal bevise, at du ikke er den biologiske fader for barnet (for eksempel i forbindelse med underholdningsbidrag).
  • Fordi du ønsker at bevise at en bestemt person er din fader (for eksempel i tilfælde af værgemål, underholdningsbidrag eller arv).
  • Fordi du ønsker at bevise, at en bestemt person er den biologiske fader for barnet (for eksempel i forbindelse med underholdningsbidrag).

Kan jeg også bruge resultaterne fra en ”ro i sindet” test i en retssag? Icon/Plus Created with Sketch.

Selv om resultatet fra en ”ro i sindet” test er lige så pålidelig som resultatet af en juridisk, gyldig faderskabstest, er vi ikke vidende om nogen tilfælde hvor resultatet af en ”ro i sindet” test, er blevet accepteret i retssager. Hvis parterne selv tager DNA-prøverne, uden tilstedeværelsen af en uafhængig tredjepart, kan domstolen eller myndighederne ikke formode at de indsendte prøver kommer fra de rigtige personer, og at der ikke er blevet pillet ved materialet. Så hvis du ønsker at sikre dig, at du kan bruge resultaterne i en retssag, skal du vælge muligheden ”juridisk gyldig” når du bestiller.

Hvordan udføres en faderskabstest? Icon/Plus Created with Sketch.

I laboratoriet vil forskeren sammenligne DNA-materialer fra den formodede fader med barnets DNA-materiale. Dette gøres på minimum 20 punkter. Baseret på denne sammenligning kan faderskab udelukkes (altid 100 % nøjagtigt), eller bevises (altid minimum 99,999 % nøjagtig). Jo flere punkter som DNA’en sammenlignes på, desto mere nøjagtigt er resultatet. Med en sammenligning på for eksempel 25 punkter, er resultater 99,999 % nøjagtigt, hvis forholdet bevises. Hvis du ønsker at bestille testen, kan du vælge mellem 20 og 25 loci (loci betyder ”punkter”). Med 25 loci skal du betale et ekstra gebyr.

Skal moderen også indsende DNA-materiale i forbindelse med en faderskabstest? Icon/Plus Created with Sketch.

Nej, det er ikke nødvendigt. I nogle tilfælde er resultatet af en faderskabstest endnu mere pålidelig.

Hvor pålidelig er resultaterne af din faderskabstest? Icon/Plus Created with Sketch.

Vi samarbejder udelukkende med de mest anerkendte, moderne og certificerede laboratorier. Hvis resultatet af en faderskabstest er negativ, dvs. hvis du ikke er barnets fader, er det altid 100 % nøjagtigt. Laboratoriet vil dermed indikere hvor nøjagtigt de kunne bestemme resultatet hvis det er positivt, hvilket altid er minimum 99,999 %. I dette tilfælde kan der ikke opnås 100 % nøjagtighed, uanset test eller laboratorie.

Kan jeg tage en faderskabstest uden faderen? Icon/Plus Created with Sketch.

Ja, selv om faderen ikke er tilgængelig, eller ikke ønsker at deltage i en direkte faderskabstest, kan du altid få svar på dine spørgsmål. Du kan derfor udføre en indirekte faderskabstest. Du kan for eksempel udføre en test med en bror eller søster, eller bedstefar og barnebarn. Brug vores beslutningshjælp til at vælge den rigtige DNA-test.

Jeg har brug for et hurtigt resultat, er det muligt? Icon/Plus Created with Sketch.

Ja, vi kan udføre proceduren hurtigere mod betaling af et mindre ekstra gebyr. Tøv ikke med at kontakte os, og vi vil informere dig om mulighederne.

Hvordan skal jeg fortolke resultaterne af en faderskabstest? Icon/Plus Created with Sketch.

I en faderskabstest sammenlignes DNA’en fra alle deltagere på minimum 20 punkter. Du vil modtage resultatet som en detaljeret rapport. Sproget som bruges i denne rapport er videnskabelig og juridisk, og kan derfor nogen gange være vanskelig at forstå. Det vigtigste for dig, er konklusionen af testen. I denne konklusion vil forskeren indikere resultatet af din faderskabstest. Der er to mulige resultater:

Er udelukket som den biologiske fader. Denne konklusion betyder, at testen afslørede at du ikke er barnets biologiske fader: DNA’en stemmer ikke overens på nogen punkter. Af denne årsag er ”Sandsynlighed for faderskab” 0 %. Faderskab er derfor 100 % udelukket i denne sag.
Er ikke udelukket som den biologiske fader. Denne konklusion betyder, at du med stor sandsynlighed er barnets biologiske fader, og at DNA’en stemmer overens. Ved disse matches beregnes det hvor sandsynligt det er, at en anden person med en lignende etnisk baggrund har denne DNA. Resultaterne af de individuelle beregninger kombineres med hinanden, og baseret på dette beregnes det, hvor høj den procentvise sandsynlighed er for faderskabet.

Har du et spørgsmål?

Kontakt os venligst. Hvis du sender os en e-mail, vil vi kontakte dig inden for 24 timer.

Created with Sketch. +45 89874498

Icon/Envelop Created with Sketch. info@faderskabstest.com