Benyt dig af faderskabstestrabatten nu!

Halvbror/halvsøster test

Med en halvbror/halvsøster test kan du få svar på spørgsmålet om du deler en fælles forælder med en anden person. Dette kan nemt testes med slim fra slimhinden på dig og dine formodede halvbrødre eller halvsøstre.

  • Særdeles pålidelig
  • Test uden en fader
  • Resultat inden for 7 dage
  • ISO 17025 certificeret

Begyndende fra 1.599 kr.

De samme biologiske forældre?

Denne test udføres oftest når to personer mener at de måske har samme biologiske forældre, eller når to brødre, to søstre eller en bror og søster ønsker at vide, om de har de samme biologiske forældre.

Udfør en halvbror/halvsøster test

Hvis du ønsker at udføre en halvbror/halvsøster test, kan du bestille testen online. Du vil derefter modtage en pakke fra os, som indeholder alt det nødvendige materiale. Du og din formodede (halv)bror eller (halv)søster, vil tage slim fra kinden med en vatpind. Hvis dine forældre deltager, skal de gøre det samme. Du sender derefter materialet til laboratoriet, som vil udføre testen. Du vil modtage resultaterne på e-mail eller med brevpost inden for nogle få arbejdsdage.

icons/play-circle Created with Sketch.

Interesseret i at se hvordan det fungerer?

Se en kort video, for at lære mere.

Hvordan fungerer det?

Hvis du bestiller en halvbror/halvsøster test, vil du modtage en pakke med et testsæt fra os. Din fortrolighed er vores topprioritet, så testsættet kommer altid i en neutral kuvert.

Fill 45 Created with Sketch. Icon/Computer Created with Sketch.

Bestil testen

Du bestiller testen online, testsættet sendes til dig i en neutral kuvert.

Fill 45 Created with Sketch. Icon/Envelop Created with Sketch.

Prøvning og forsendelse

Du tager DNA-prøverne nemt og smertefrit med vatpinde, og sender dem retur til os.

Fill 45 Created with Sketch. Icon/Bottle Created with Sketch.

Analyse af DNA-prøver

Dine DNA-prøver analyseres og testes i et af vores laboratorier inden for fire arbejdsdage.

Fill 45 Created with Sketch. Icon/Results Created with Sketch.

Modtag resultaterne

Du vil modtage resultaterne med brevpost eller på e-mail, inden for fire arbejdsdage. Hurtigt, enkelt og meget pålideligt!

Oftest stillede spørgsmål

Skal de biologiske forældre også være en del af søskendetesten? Icon/Plus Created with Sketch.

Halvbror/halvsøster testen kan i princippet udføres uden forældrene. Men, testens nøjagtighed forbedres yderligere hvis en kendt biologisk forælder samtykker til at deltage i testen.

Hvad er forskellen mellem en fuld søskendetest, en halvsøskendetest og en kombineret halv- og fuld søskendetest? Icon/Plus Created with Sketch.

Du tager en søskendetest hvis du er sikker på i har samme moder, men hvis du ønsker at vide, om i også har den samme biologiske fader.

Du tager en DNA-test for halvsøskende hvis du allerede ved, at i ikke har den samme biologiske moder, men ønsker at vide, om i har den samme biologiske fader. På grund af kompleksiteten af denne test, anbefaler vi, at minimum en, men helst begge biologiske mødre testes. Laboratoriet vil derefter udelukke DNA-materialet passeret fra moder til barn, så laboratoriet kan fokuseret fuldt ud på at matche faderens og barnets DNA.

Du udfører en kombineret halvsøskende og fuld søskendetest hvis du ikke har samme biologiske moder, eller hvis du er i tvivl, og ønsker at vide, om i har samme moder og fader.

Hvem kan deltage i en halvsøskendetest? Icon/Plus Created with Sketch.

Halvsøskende i forskellige kombinationer kan deltage i en søskendetest! Derfor er testen derfor passende for to eller flere formodede halvbrødre, to eller flere formodede halvsøstre og forskellige kombinationer af halvbrødre og halvsøstre. Nøjagtigheden forbedres hvis de kendte biologiske forældre også deltager i testen.

Kan faderskab bestemmes med en halvsøskendetest? Icon/Plus Created with Sketch.

Ja, en halvbror/halvsøster test kan også give oplysninger om faderskab. For at teste faderskabet anbefaler vi, at du tager en fuld søskendetest.

Er der andre DNA-tests som kan bruges til at etablere faderskab, uden faderen deltager i testen? Icon/Plus Created with Sketch.

Ja, andre såkaldte ”indirekte” DNA-tests er tilgængelige. Y-kromosomtesten, bror/søster testen, onkel/tante testen og bedsteforældretesten er andre tilgængelige muligheder.

Jeg har brug for et hurtigt resultat. Er det muligt? Icon/Plus Created with Sketch.

Ja, vi kan udføre proceduren hurtigere mod betaling af et mindre ekstra gebyr. Tøv ikke med at kontakte os, og vi vil informere dig om mulighederne.

Hvad er en juridisk, gyldig test? Icon/Plus Created with Sketch.

Bortset fra den prænatale faderskabstest, kan alle DNA-tests fra faderskabstest.com også bestilles i en juridisk, gyldig version. Juridisk, gyldig betyder, at du kan indsende resultatet i forbindelse med retsprocedurer eller retssager. For eksempel i forbindelse med familiesammenføring, forældremyndighed, underholdsbidrag eller en arv. Pålideligheden af en juridisk, gyldig test er den samme som en informativ (”ro i sindet”) test. Det er kun indsamlingen af DNA-prøven som er anderledes, og skal overholde visse garantier.

Kan jeg også bruge resultaterne fra en ”ro i sindet” test i en retssag? Icon/Plus Created with Sketch.

Selv om resultatet fra en ”ro i sindet” test er lige så pålidelig som resultatet af en juridisk, gyldig faderskabstest, er vi ikke vidende om nogen tilfælde hvor resultatet af en ”ro i sindet” test, er blevet accepteret i retssager. Hvis parterne selv tager DNA-prøverne, uden tilstedeværelsen af en uafhængig tredjepart, kan domstolen eller myndighederne ikke formode at de indsendte prøver kommer fra de rigtige personer, og at der ikke er blevet pillet ved materialet. Så hvis du ønsker at sikre dig, at du kan bruge resultaterne i en retssag, skal du vælge muligheden ”juridisk gyldig” når du bestiller.

Har du et spørgsmål?

Kontakt os venligst. Hvis du sender os en e-mail, vil vi kontakte dig inden for 24 timer.

Created with Sketch. +45 89874498

Icon/Envelop Created with Sketch. info@faderskabstest.com