Vil du have en faderskabstest under graviditeten? Der kan. Takket være en ny ikke-invasiv testmetode er dette nu endda muligt uden øget risiko for abort. Du behøver ikke længere en biopsi eller fostervandsprøve. I stedet er det tilstrækkeligt at få taget blod fra moderen og kindslim fra faderen. Kort sagt er mulighederne for en faderskabstest under graviditeten forbedret betydeligt. Og det er dejligt, for nu kan du tjekke de indbyrdes biologiske sammenhænge på et (meget) tidligt tidspunkt og uden risiko for barnet.

Udfør ikke-invasiv DNA-test

Vil du have en faderskabstest under graviditeten? Så kan du bruge den prænatale faderskabstest, en såkaldt non-invasiv DNA-test. Ikke-invasiv betyder, at der ikke er behov for at tage DNA fra det ufødte barn, laboratoriet isolerer i stedet barnets DNA-profil fra moderens blod. Det betyder, at en faderskabstest under graviditeten ikke længere øger risikoen for abort, fordi det ikke længere er nødvendigt at opsamle villi eller fostervand.

Forskelle invasiv og ikke-invasiv DNA-test

Vi er glade for at liste forskellene mellem den traditionelle invasive DNA-test og vores ikke-invasive faderskabstest for dig. Den traditionelle metode kræver en biopsi eller punktering af moderen af ​​en gynækolog på hospitalet. Den nye ikke-invasive faderskabstest beder kun om en blodprøve fra moderen, som skal udføres af en praktiserende læge, punkteringscenter eller fødselslæge. I begge tilfælde opsamles kun kindslim fra faderen.

Biopsi kan dog først tages efter 11 – 15 uger, tiden er først moden til en punktering efter 16 – 22 uger. Vores prænatale faderskabstest gør det muligt at tage blod fra 9. graviditetsuge. Faderskabstesten fører i alle tilfælde til en reliabilitet på mindst 99,9 %, men den nye metode forhindrer den øgede risiko for komplikationer eller abort.

Det er også muligt at få udført vores non-invasive test anonymt. Den eneste ulempe er, at omkostningerne er højere end ved den traditionelle test, som indebærer flere risici. I begge tilfælde har du mulighed for at få testet en eventuel anden far under graviditeten under faderskabstesten.

Bestil faderskabstest under graviditeten

Kunne du tænke dig at bestille en faderskabstest under graviditeten og bruge vores sikre nye metode? Bestil din prænatale faderskabstest online. Vi sikrer, at du modtager den hurtigst muligt, og at du får klare instruktioner. Vil du have mere information først? Du er velkommen til at kontakte os.